Javítások

Mint valahol már írtam, a páncél és tartozékainak reszelgetése, egy soha véget nem érő művelet.
Csak az idő és energia szab neki határt. -Olyan mint egy számítógép program. Mindíg lehet rajta mit javítani, fejleszteni.
Most, hogy az elmúlt hétvégén több órán keresztűl viseltem a jelmezt, jó pár javítandó dologra fény derült.

Pár helyen csiszolnom kell a vérten, mert hosszú távon vág vagy szűk. Persze sz is lehet, hogy vastagabb lettem picit. 🙂

Az egyes darabokat összekötő gumiszalagok tépőzáras rögzítése praktikusnak tűnt, azonban a folyamatos terheléstől a tépőzárak néha elengednek, így ahol lehet ezeket le fogom cserélni patentos rögzítésre.

A hangmodulátor hangereje szerencsére állítható telefonról, de zajos környezetben a sisakban nehezen hallani a beszédet. -Ezen még elgondolkozom, hogy lehetne valami megoldást kitalálni ami javítja a külső beszéd érthetőségét.

A csizma és az alsó lábszárvédő összekapcsolását is meg kell oldani. Valószínűleg itt is valamilyen patentos megoldást fogok alkalmazni. Így nem fog elcsavarodni és felcsúszni az alsó lábszárvédő.

A hátizsák hevederét is javítani kell. Hosszú távon a heveder nem túl kényelmes a vállamnak. Egy újabb beszerzett váz rögzítésének vizsgálata alapján, egy szélesebb párnázott hevedert fogok alkalmazni a már meglévő málhán.

Na és persze mindenképpen szükségem van egy jó DLT-19 fegyverre. (Amit építgettem, annak sajnos derékba hasadt a karrierje). Talán egy PVC és 3D nyomtatott kombináció jó lenne. Kaptam némi kontaktot TX-30666 -tól is, de még gondolkozom rajta…